Bij U catering & events

Volledig bij U

Omdat we ontzorgen, feesten en food zo leuk vinden hebben we een nieuwe dienst speciaal voor u!

Heeft u geen tijd om uw eigen feest te organiseren of heeft u geen idee waar u moet beginnen met het opzetten van een gezellig, sfeervol en spetterend feest? Bij U Volledig biedt u de mogelijkheid om alles uit handen te geven tegen normale prijzen. Een georganiseerd feest in het comfort van uw eigen woning en/of tuin hoeft niet duur te zijn.

De manier waarop het feest moet plaatsvinden wordt geheel bepaald door u. Eigen wensen, vertrouwde omgeving en ontspannen sfeer dragen bij aan een fantastische beleving van het feest voor u en uw gasten.

Eten & drinken

Bij U Volledig levert van hapjesgarnituren tot aan super-de-luxe buffetten. Tijdens het kennismakingsgesprek bij u thuis kunnen we afstemmen welk eten u graag op uw buffet ziet en welke drankjes u graag nuttigt. Naast een grote variatie aan eigen gerechten vinden we het ook leuk om uw favoriete gerechten en/of hapjes te maken.

Heeft u nog ideeën? Geef ze aan ons door en wij gaan ermee aan de slag.

Muziek & Aankleding

U feest volledig maken met een muziekinstallatie, een DJ, een band en/of een zanger(es). Er zijn diverse mogelijkheden en in het kennismakingsgesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn.

Verder wordt er gekeken naar de aankleding zoals; verlichting, bbq’s, palmbomen, buffettafels, servies, een stoere buitenbar van steigerhout of liever een strakke witte cocktailbar we hebben het allemaal in huis. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Door jaren lange ervaring hebben wij diverse professionele middelen voor de kleinere setting zoals woning en/of tuin, maar ook voor de  grote evenementen en tentfeesten bent u bij ons aan het juiste adres.

Extra diensten

Uw feest vastleggen op foto en/of video als blijvende herinnering? Geeft het bij ons aan en wij regelen de rest.

Heeft u zelf een goed idee? Bloemen, springkussen, taarten, uitnodigingen versturen of een speciale wens voor u feest? Laat het ons weten, wij gaan kijken naar de mogelijkheden.

U kunt  bellen, mailen of kom gezellig langs op onze locatie in Raalte Bij ONS!

Wilt u dat wij alles voor u organiseren? Dan komen we graag bij U langs om een beeld te krijgen en het kennismakingsgesprek te doen, vervolgens ontvangt u van ons een offerte.

Neem contact met ONS op!

 

0572 371917 / 06 – 37 601 796

 info@restaurantkrieghuusbelten.nl

 facebook.com/bijonskrieghuusbelten

 bij_ons_bij_u