Feesten & Jubilea

Naast de mogelijkheid om lekker te ontspannen, lunchen of dineren kunt u ook uw feest of jubilea bij ONS vieren. We hebben de mogelijkheid om in het restaurant ruimte te bieden voor maximaal 150 personen, daarnaast is het mogelijk om de aansluitende sporthal erbij te betrekken. Ook het zonnige terras biedt plek voor 90 personen. Bent u opzoek bent naar een band of dj kunnen wij dit eveneens voor u boeken. Alles uit handen geven en tot in de puntjes verzorgd worden, wij regelen het voor u.

Met een groep vanaf 10 kinderen kunt u diverse leuke activiteiten kiezen zoals cup cakes maken, pizza maken of je eigen hamburger dressen. In het restaurant kunnen de kinderen als een echte kok aan de slag.  U kunt met uw kinderen ook indoorspelen of bij goed weer lekker buitenspelen en gebruik maken van het wandelpad op de camping. Vraag naar de mogelijkheden bij ONS!

Onze grote hal achter het restaurant bied de ruimte om zelf allerlei spellen te organiseren voor uw kinderfeestje. Ook wij hebben een aantal spellen in huis overleg even welke mogelijkheden er zijn. Aansluitend kunnen de kinderen de eigen gemaakte pizza opeten of wellicht heeft u met de kleine verjaardagsgasten spelletjes gedaan en zijn jullie toe aan een lekkere hap.

Heeft u iets anders in gedachten voor uw kind en staat dit er niet bij? Zoals; Schminken, kidzdisco, vossenjacht, model voor 1 dag, een 6 kamp of springkussen. Bel ons gerust voor de mogelijkheden 0572-371917. We hebben diverse contacten en kunnen snel het leukste feest voor uw zoon of dochter organiseren.

Kortom graag dragen wij bij aan een speciale herinnering van uw festiviteiten. Daarvoor verzorgen wij uw feest of jubilea op maat. Graag nodigen wij u uit om bij ONS uw wensen te bespreken. We zien u snel!

0572-371917 / 06 – 37 601 796

 info@restaurantkrieghuusbelten.nl

 facebook.com/Bijonskrieghuusbelten

 bij_ons_bij_u